Filippajanina

Hemma

Kategori: Allmänt

Provet gick åt HELVETTE! men men, jag ska snart göra lite tillägg så ska det nog gå bra i alla fall!
Nu är jag hemma från en jobbig skoldag, en lång och jobbig skoldag. Fast fin väder var det, väldigt fint, man blir så glad då. Nu ska jag skriva klart mitt SO-arbete hade jag tänkt, tänk som sagt .. Sedan ska jag städa lite tror jag, sen kommer fader min och vi ska till Farsta idag igen. Men idag så får jag min mobil! Äntligen!
På lördag kommer min kära vän hem, från Turkiet. Jag och Oskar har planerat lite .. men det är en hemlis. Om du läser det här läs inte det jag skrev nyss då! Men nu ska jag försöka skriva lite, så får vi se hur det går, men Puss så länge!

Tisdag

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Idag är det tisdag, den längsta skoldagen, med dom värsta lektionerna. Men det är bra väder så det ska bli mysigt alla fall! Jag är fortfarande förkyld, så jag tror inte att det blir någon träning för mig ikväll, men jag måste i alla fall gå på fotograferingen. 

Jag bara älskar att vakna upp till solsken, och ännu bättre blir det när man hör hur dom pratar på radion att det ska hålla i sig hela dagen! :) Nu känns det verkligen som att sommaren är på väg, men det vet man ju aldrig! Nu ska jag gå upp och äta en pang-frukost så jag orkar med att göra No-provet idag. Men jag ska försöka skriva lite antingen idag i skolan eller så kanske när jag kommer hem efter skolan. Idag blir det blommig klänning och söta ballerina! Puss så länge! 

Mysigt

Kategori: Allmänt

Nu har jag badat också, det är så mysigt men jag kan bara göra det kort tid för annars så tuppar jag av. :)
Efter badet provade jag min klänning som jag spontan köpte när jag och pappa var i Farsta centrum för att kolla mitt abonemang, men jag har ortfarande inte fått någon ny mobil, för papprena skulle det ta ett dygn för. Men men, imorgon hoppas jag på att allt är fixat!
Tillbaka till klänningen, jag älskar den, men som med allt jag köper måste jag sy upp den pga min inte så långa kropp! (154 cm) Men nu är den i alla fall helt underbar! Jag skulle lägga in en bild men jag hann inte fotta eftersom att det var CSI också, men imrgon kanske jag hinner.

Imorgon har jag sjukt mycket att göra känns det som:

  • Göra NO-prov
  • Göra klart U-land uppgiften
  • städa rummet (ett kaos!)
  • göra rent hos min kanin
  • fotografering med laget
  • träning

Så vi får se hur mycket dator det blir över på den tiden, men jag får se om jag ska träna, mår som sagt inge vidare. Men vi får se hur det blir med den saken, nu ska jag i alla fall sova, men jag ska försöka skriva så mycket jag kan imorgon! Puss så länge!

Äntligen!

Kategori: Allmänt

.. Har jag pluggat klart! Jag har suttit här hela eftermiddagen och kvällen (med ett litet avbrott) och försökt mig på att förstå Atom- och kärn fysik och Astronomi, fy fan jag ska aldrig bli forskare! Men nu kan jag i alla fall inte få in mer, men det är ett VG-MVG prov så om jag inte klarar det så får jag i alla fall G. Just nu sitter jag och äter min middag i form av en pizza sallad, mums. Men nu ska jag belöna mig själv med ett härligt bad!
Jag skriver senare och så kan jag visa min spontan-klänning jag köpte när vi ändå var i Farst och fixade med min nya mobil. Puss så länge!

Godmorgon

Kategori: Allmänt

Ännu än måndag är påbörjad. Nu är det inte långt kvar på grundskolan! det ska bli så skönt att bara kunna gå upp en måndag och känna att det är liksom ledigt, helt ledigt! Underbart. Men vad händer idag då? Jo, jag har NO-prov, VG-MVG prov så jag måste plugga i stortsett hela dagen, men jag ska hinna med att åka och köpa min mbil också. Men det ska nog bli bra :) Idag är en ganska kort dag, men det är inte så många lektioner heller så det här sk ajga klara av! Men nu måste jag gå och göra mig iordning! Puss så länge!

Mobilen

Kategori: Allmänt

Som sagt så har jag blivit av med min mobil, min älskling, den blev stulen för någon månad sen, så nu ska jag  köpa en ny mobil och jag tror att jag har bestämmt mig för att köpa den här snygga mobilen från GIORGIO ARMANI 


image37

Är den inte underbar? Jag tror jag hittat min stor kärlek, men jag får se om den går att ha med mitt abonemang.
Puss så länge!

Idag har jag ...

Kategori: Allmänt

.. varit med min familj hela dagen, vi käkade pizza, kollade på hus och var i Farsta. Jag mådde inte alls bra idag, jätte jobbigt. Men jag somnade på kvällen så det kändes i alla fall lite bättre efter det. Men som alltid när man sover på dagen, så kan man inte somna på kvällen, så nu sitter jag här och har roat mig med att måla naglarna ett tag och tittat på Sanningens ögonblick. Ett väldigt bra men konstigt program, jag fattar inte vad folk gör konstiga saker för pengar. Det blev i alla fall en mörkrosa, nästan ceris färg på naglarna, jag tycker det är så härligt med starka färger på sommaren, antingen det, eller helt naturliga naglar så som fransk manikyr en någon ljus ljus rosa ton.

Om ungefär två veckor, eller två veckor exakt faktist, så har jag beställt tid för att göra géle-förlängningar. Min kompis, Sofie, har det och det är så himla fint! Och om jag gör det då så kan jag ha fina naglar på balen vilket kan vara väldigt trevligt :) Men nu ska jag bädda min säng (kan inte sova om det inte ligger rätt) Puss så länge!

Kvällen igår ...

Kategori: Allmänt

.. tillbringade jag tillsammans med mina vänner, vi hade väldigt trevligt. Vi började med en pizza på gamla hederliga Sköndals grillen, och fortsatte senare hem till mig och vidare ut! Vi gjorde inget särskilt, pratade mest och grillade marsmallows. (vet inte hur det stavas)
När klockan började närma sig 12 slaget så drog jag och Merre hem till mig där vi spenderade natten, och morgonen. Nu har Merre precis dragit sig hemåt där hon skulle umgås med sin lilla syster.

Jag har planer på att försöka få min syster att vakna så vi kan åka till Farsta, jag vet att det stänger tidigt, men jag är på shopping humör! får se hur det blir med den saken. Men till att börja med så ska jag hjälpa min mamma, eller i alla fall hålla henne sällskap, när hon syr på min bal klänning!

På tal om balen, det har nu kommit fram att vi kommer ha ungäfär 3 timmar (!) på oss att göra oss iordning! Hur hade dom tänkt sig att vi skulle hinna det med sminkning och håruppsättning och allt!? Nej, vi måste nog överklaga det tror jag bestämmt. Men nu måste jag gå för min mamma ropar på mig! Puss så länge.

Nu är det dax ...

Kategori: Allmänt

...för mtach igen! Förlåt för dålig uppdatering, men jag gör så gott jag kan! Igår var jag med mina kära vänner Sofie och Merre, trevliga typer. Vi gjorde inte mycket, men det var trevligt!
Nu ska jag spela match snart, så jag måste byta om och så. Idag är det första borta matchen på säsongen, så vi får väl se hur det går. Men vi blir alltid taggade till tusen när det är bra väder, så det är bra!

Picknicken: Picknicken jag pratade om var en avskedmiddag för Clara som åkte till Turkiet igår. Det var väldigt mysigt och maten var gor, Tack syster.

Senare ikväll så ska jag samman träffa med Merre och vi ska äta middag tillsammans och snacka en massa som är vårat största intresse. Vi har så mycket viktigt att prata om så ni anar inte. Efter det ska vi kanske iväg och träffa S, så får vi se vad som häner senare. Men nu måste jag verkligen sluta. Puss så länge!

träning och piknik

Kategori: Allmänt

Nu är det dax för träning! Dagen gick fort tittade som sagt på teater, trevligt trevligt, Julia var toppen bra. Allt var bara så jävla rå porrigt så man storkna. Efter träningen ska jag bjuda min kära van Clara och hennes pojk på middag, hemlis! Dom har varit tillsammans i 1 år och 1 månad nu .. herre jävlar! Men nu måste jag byta om, PUSS!

Torsdag

Kategori: Allmänt

Idag började dagen tidigt, jag vet inte varför men jag vaknade i alla fall runt sex. Och jag sitter här, nästan helt färdig klockan fem i halv åtta, det kanske inte låtre så bra, men för mig som brukar springa runt som en galning hela morgonen, så är det väldigt bra! Idag så ska vi se på teater med skolan, skönt, men tyvärr så är det inte hela dagen, det är inte ens över idrotten, men jag ska nog överleva i alla fall. Men när jag satt och tänkte så, så kom jag på att, jag hatar egentligen inte idrott så mycket, inte alls faktist. Men det har blivit något man bara säger, för det liksom är så. Hatar alla ungdommar idrott för att dom "måste"?

Skolavslutning

Kategori: Allmänt

Juste, nu är det bara 11 vanliga skoldagar kvar till sommar lovet! So long.

Imorgon

Kategori: Allmänt

Imrgon lovar jag att jag ska försöka vara bättre på att uppdatera! Förresten, Clara åker till Turkiet på fredag, så vi blir utan henna en hel vecka tråkigt för oss men roligt för henne! Men nu ska jag sova, Natti Natti!

Sex and the city

Kategori: Allmänt

Hola bloggen!
Ledsen att jag inte har skrivit nått idag, men jag har pluggat som fan hela kvällen med Sanna Banana. Eller i och för sig somnade jag i 2 timmar, men efter och före det, så pluggade vi :) Men jag är ändå på toppen bra humör! varför? Far att Sex and the city börjar nu! Är det inte underbart?! Jag kan lova, att av alla såpor jag tittar på, och det är många, så är det den absolut bästa! Idag hade vi kort dag, men jag var tvungen att sitta i typ en och halv timme och vänta när Sanna hade spanska. Idag kom även mina pengar, vilket gör dagen ännu trevligare! Men nu börjar det. Puss så länge!


image36

:)

Kategori: Allmänt

Idag var den sista KID dagen (kom-ikapp-dagen) och jag har fortfarande inte gjort ett piss, lite dåligt, men jag är så trött så jag orkar verkligen inte! Men jag ska försöka skärpa mig och skriva lite So snart tänkte jag .. Senare idag så har vi träning, fy fan i det är J**vla vädret! Vi får se, förhoppningsvis så blir den inställd :) Men nu måste jag verkligen plugga, och äta bara för att göra pluggandet LITE roligare! Puss!

Clara

Kategori: Allmänt

Hello friends!
Nu sitter jag hemma hos Clara .. igen. Vissa kanske tror att vi är beroende av varandra, och det är troligen sant, när vi inte träffas så smsar vi. Jag tror det är våran änorma passion för glass, men vem vet!
Jaja, idag så skulle ju jag ha spelat in det där repotaget, men som alltid så hade lärarna strulat till det så att dom hade tagit fel på dag, så det är imrogon vi ska göra det! Så jag gick till skolan helt i onödan, sen blev jag ju kvar där också! Så det blev inte mycket till plugg idag! Så det får jag ta igen imorgon. Men nu måste jag gå och hjälpa clara att laga mat! Cheers!


image35

Här har ni henne, min bästavän. Men vanligtvis brukar hon inte gå klädd som en ängel

H&M

Kategori: Allmänt

Jag och min syster satt precis och klickade hem lite nya kläder, väldigt mysigt. Vi kände att vi behövde utöka garderoberna inför sommaren! Så här är det som flyttar hem till oss om ett tag :

        
Några av sakerna skulle inte komma förrän typ i sommar så dom får vi köpa i butik istället, men men det går ju det med. Men nu måste jag sova så jag inte har påsar under ögonen imorgon för det vore väldans synd! Puss och Kram!

Bal-frisyrerna

Kategori: Allmänt

Här är bilderna från när jag prövade olika frisyrer till balen.


Nr. 1
Nr. 2 
Nr. 3 
Nr. 4 

Min frisör är mycket för 40-tals frisyrer, men jag vet inte riktigt hur jag vill ha det än.

Porr

Kategori: Allmänt

image9
Här är porr när det är som bäst!

SVT Repotage

Kategori: Allmänt

Det där repotaget som jag pratade om, det ska jag berätta om mer nu. Det var så att en lärare ringde hem till mig och frågade bara helt spontant om jag ville vara med och spela in ett repotage för SVT som skulle handla om Ungdomars alkoholvanor. Efter det berättade hon att det var rektorn som hade valt ut mig (!) Så nu imorgon ska jag och min vän S gå till skolan där ett TV-team väntar på oss och vi ska typ tala om vad ungdomar egentligen gör och varför vi gör det! Nej, men vi ska typ försöka förklara hur ungdommar tänker vad det gäller Alkohol. Så det var inte så mycket mer med det! Puss och Kram!

Båten

Kategori: Allmänt

Jag är slut. Direkt idag när vi hade Sovit hos M, så var vi tvungna att gå, för egentligen skulle jag gå på grönan, men det kom upp ett litet probloem, så jag fick följa med C och hennes mamma istället och göra iordning deras båt för försäljning. Vilket i och för sig var trevligt till en början men det blev kallt på slutet.
Igår kväll var jätte mysigt men det blev lite rörigt på slutet, men jag slutade i sängen med M och C så det var ett trevligt slut på den Filmkvällen!

Tjejkväll

Kategori: Allmänt

Nu bär det av hem till vännen M, men först ska jag åka förbi bästavännen och plocka upp henne också! Sen blir det pizza, godis, film och hela köret! :) Har man tur så kanske man får lite glass också, (jag älskar glass). Friseringen gick bra, men jag hinner tyvärr inte lägga in bilderna nu så jag får göra det imrgon istället. Jag kommer inte kunna skriva mer ikväll eftersom att det skulle förstöra hela syftet med kvällen, så Natti Natti folket!

Kerstin

Kategori: Allmänt

Nu ska jag alldelles snart åka iväg till min frisör, eller typ familjevän som är bra med hår. jag skulle egentligen ha med mig min syster men hon dumpade mig som vanligt, trevligt trevligt! Senare idag ska jag eventuellt åka till stan och shoppa, men det beror på om jag hinner det för jag vet ju inte hur många frisyrer hon ska prova.
På måndag ska jag spela in ett repotage för SVT tillsammans med S, så jag måste bestämma vad jag ska ha på mig! Jag berättar mer vad repotaget är om senare, men nu måste jag verkligen gå! puss!

Sista

Kategori: Allmänt

Sista inlägget för kvällen .. natten.
Nu har har äntligen insett det, jag har ingen teknisk sida, det är därför jag inte hittar den!
CHEERS!

sommarnatt

Kategori: Allmänt

Imorgon ska jag:

  • Testa olika bal-frisyrer
  • shoppa kläder till TV-inspelningen
  • ha tjej-mys-kväll hemma hos min vän

Lägger in bilder på frisyrerna imrogon!

peace love and understanding

Kategori: Allmänt



Här är min vän Siri, hon är sjuk och jag vill bara att hon ska bli frisk nu!

Tack solroslinn

Kategori: Allmänt

Vill bara tacka min underbara vän Linn för designen, tack för att du hjälper mig när mina änorma tekniska kunskaper inte räcker till!

kvällen

Kategori: Allmänt

Idag hade vi match, vi vann för ovanlighetens skull :] Det var mysigt. min bästavän C var bäst, fast hon har astma!
Ikväll skulle jag egentligen göra något roligt, men jag orkar inte. Jag blev Inbjuden att titta på hockeyn med C, O och P men jag orkar inte det heller även om jag skulle vilja. Imorgon ska jag och prova ut en bal-frisyr så vi får se hur det blir,kan slänga in en bild sen! Nu blir det TV och en massa gott!

ett två tre

Kategori: Allmänt

Hello!
NU har jag försovit mig, så jag missade första lektionen som var elevensval! men men, jag har faktist franska prov (som kommer gå åt h*****te) idag så jag förtjänar en sovmorgon!
 Men nu måste jag i alla fall gå upp och göra mig iordning.
BTW, jag ska spela in ett repotage för SVT på måndag som visas i höst, berättar mer sen!
Puss!

med värmen kommer saknaden

Kategori: Allmänt

sommar i thailand

kvällen

Kategori: Allmänt

hej bloggen!
igår var en mysig kväll, och jag kom att tänka igen.
 På hur vi skaffar oss nya vänner? varför vi skaffar nya vänner?
Och skaffar vi bara nya vänner för att vi är trötta på dom gamla,
eller bara för att vi vill ha förnyelse?

Life goes on

Kategori: Allmänt

image1

Här är jag och Clara för läänge sen. (för övrigt är jag nu rödhårig och Clara mörkhårig)

dagen idag

Kategori: Allmänt

hej bloggen!
idag var det en härlig dag!
underbart väder och ett glatt humör!
efter skolan mötte jag upp min kära vän Clara, och hon gjorde som vanligt så att jag började skratta och bara ville krama henne! vi drog oss til Farsta där vi köpte glass! (något vi inte kan leva utan!)
Nu sitter jag här och väntar på att Clara ska komma hem från sin redovisning så vi kan gå uy och göra någt trevligt!

 Puss!

hmm..

Kategori: Allmänt

Idag kom jag att tänka.
på viktiga saker. Ska man ge en andra chans?
och om man ska det, hur ska man lägga fram det?
gäller det i alla tillfällen, eller finns det saker som är oförlåtliga?

och en sak till, älskar vi bara för att få bli sårade, så vi kan älska igen?