Filippajanina

heart break

Kategori: Allmänt

igår, fick jag för första gången mitt hjärta krossat, på riktigt. och inte lite utan helt jävla sönder smulat .. jag känner mig bara tom. En av bästa vännerna går på min kärlek, när jag var där. jag fattar inte hur man tänker då. Men en positiv sak är i alla fall att jag nu aldrig behöver prata med någon av dom igen, för jag vet hur dom är.

måndag

Kategori: Allmänt

to day is the day.
idag var dagen, dagen till ära, dagen upp till bevis.
hur bra man håller en hemlighet, om det är en hemlighet?
och om det inte var det, varför är man då rädd för att prata om det?
och varför känns det som en otrolig lättnad, samtidigt som en hemsk börda ..

dagen gick åt till tänkande, till min hjälp hade jag min vän Siri, vi jobbar bra ihop.

so long suckers.

sommar

Kategori: Allmänt

nu känns det verkligen som att sommar är här, pappa grillar, man behöver ingen jacka och man är bara så jävla glad! :]
Jag träffade mina kära vänner från bäckahagen idag, det var väldigt roligt att se dom igen, jag hade verkligen saknat min Sofie! I fredags var jag med Clara och Merre, det var så jävla mysigt, vi spontan shoppade och jag och Clara lärde Merre att göra något drastiskt! På kvällen gjorde jag gele naglar på Merre.
men nu ska jag äta det nygrillade ..
so long! <3

match

Kategori: Allmänt

hallo! :]
nu ska jag snart på match, bara tränings match men i alla fall! soo wish me luck!
puss puss

Svenska med Linnåf

Kategori: Allmänt

Hola!
Just nu sitter jag här i biblan med min kära vän Linn Söforth-Jörgensen (som för överigt härstammar från Danmark). Vi ska göra ett föredrag om Kajsa Ingemarsson och det går lysande! Vi fattar inte ett pilliota av vad vi gör men vi har trevligt i alla fall!
Men snart kommer min vän "dansken" antagligen attackerar mig om jag inte slutarm
puss,

träning

Kategori: Allmänt

Idag var det riktigt tungt att kliva upp, en helg som denna var tar kål på små folk som mig .. men till slut kom jag upp, men det var förfärligt! i skolan var allt lungt förutom att det finns vissa idioter som tycker det är greatans att göra livet surt för omvärlden, så jävla trött blir man.
på gympan mådde inte min vän så bra, så vi drog och sysselsatte oss med annat, hon mådde bättre efter det, vad gör man inte för sina vänner.
Efter skolan umgicks jag min Clara, vad vi gjorde borde hållas hemligt, men det var väldigt trevligt! sen var det dax för träning, men synd om mig som det är, hade jag ont i halsen och i handen, men jag kämpade på .. och det gick hyfsat, men nu ska jag ta och sova somnar snart asså!

Natti Natti!

Inlägg by unsirious.blogg.se

Kategori: Allmänt

Jag är tom.


Igår var vi i Västerås.
Hann en snabbis in på Prssbyrån innan folket ville ha oss med på an massa fest.
Vi föjlde i alla fall med Görgel, het kille, på en fest på en herrgård som låt vid vattnet.
Det var ett riktigt jävla drag, asså.
Kirrade en varsin superduperhunk åt oss själva.
Det gick hett till må vi säga..Thihihi.
Fick ju vid 04.30 tiden checka in på Grand Hotel Västerås när vi insåg att vi inte hade något boende för natten.
Och det var ju inte helt fel det heller.
Fyfan.
Beställde lite roomservice så fort vi bosatt oss i våra takvåningar. Lite american pancaces med vit chokladtyffel och marsmallows-cream är ju inte så dumt det heller.
Blir vell troligtvis en tripp till Helsingör nästa helg. Något att se fram emot.

Tack och hej!

Västerås

Kategori: Allmänt

bonjour!

Nu har jag äntligen köpt tyg och mönster till min klänning! Jag hoppas verkligen att den blir lyckad! men det tog ett tag att bestämma sig, jag är så himla velig och dessutom vet jag alltid precis vad jag vill ha, och blir det inte så, blir jag arg och slänger skiten. :P
Ikväll tänka jag och siri gör något spontant, vi tänker åka til VÄSTERÅS! haha, det är bara vi som kan få en sånn idé, men åh andra sidan så är det ju Filippa och Siri vi pratar om! :)
Ni får uppdatering om vad som hände i Västerås imorgon bitti!

PUSS!

fullt upp!

Kategori: Allmänt

god morgon, eller förmiddag eller vad man nu ska säga! :)
idag har jag fullt upp, jag gjorde en lista igårkväll för att jag inte skulle glömma något, med tanke på mitt minne är det en ganska stor risk annars! :] Här kommer listan :

  • STÄDA! (mitt rum är kaos)
  • Damsuga
  • fixa naglarna
  • duscha
  • åka till IKEA
  • gå på trädgårsmässan
  • åka till sickla

och allt detta på En enda dag! dessutom har typ halva dagen gått redan :P Men jag ska nog lösa det. Ha det bra och ha en jätte bra lördag!
puss! 

Natti

Kategori: Allmänt

Jag och Clara blev dissad för en jävla apparat, men men, vi hade fan så roligt i alla fall! Men då vet man i alla fall vart man har folket ..

Natti Natti :)

kvällen

Kategori: Allmänt

hallå igen .. :)
Nu ska jag strax göra mig iordning för kvällen, ska ut med Siri, Cecilia och Clara min älskade vänner! Vad som häner ikväll är inte officiellt, men vi kommer ha mega roligt!

ha det bäst! Puss :)

äntligen helg!

Kategori: Allmänt

hellu :)
idag var en bra dag, Alexander kom till skolan, det var trevligt att träffa honom igen vi hade inte setts på länge! Annars bara vanliga lektioner, inget speciellt men allt är så lamt på fredagar, det är knappt så lärarna orkar! Men det är bara sköndat tycker jag.
Efter skolan åkte jag med Sofie och Merre till farsta där jag införskaffade lite nya saker! Det är så underbart väder idag så jag nästan tuppar av!

Nu ska jag gå och titta på Sex and the city!
cheers, :)

Gog morgon!

Kategori: Allmänt

hej bloggen!
imorse vaknade jag 6 av min väckarklocka (jag vet att det är tidigt men jag hinner inte annars) och för en gång skull var det inte så tungt att gå upp, för det var en så himla fin sol uppgång.. det är så jävla mysigt att vakna då!
jaja, nu ska jag gå upp och göra mig lite frukost, sen ska jag knalla ner till min käre vän Siri och vi ska gå till skolan, spänstiga som vi är! Skriver senare idag :)

puss!

fy fan!

Kategori: Allmänt

hellu ..
jag kom nyss hem från träningen, fy fan va kallt det är ute! Jag höll bokstavligt talat på att frysa ihjäl! Men det var ändå roligt, särskilt när det var två nya tjejer med som aldrig hade spelat fotboll förut var där och det var så jävla kul att se! (förlåt om ni läser). Sen måste jag bara säga, Camilla, det är ingen direkt bright tjej haha! men vi tycker om henne i alla fall.
Nu är det bara en enda dag kvar innan helgen, och efter det så kommer alla 8:orna tillbaka, fy fan .. det har vart så lugnt och skönt utan dom ett tag, men det har tydligen gått två veckor, jag som trodde att det bara hade gått en! Men men, nu ska jag dra och äta middag med min älskade syster!

CIAO!

BTW!

Kategori: Allmänt

JAG FÄRGADE HÅRET FÖRRA HELGEN, OCH DET SKIFATR I LILA ENLIGT MIG ... SAKNAR MITT FINA MÖRKA!
R.I.P Filppas fina hår ..

vamos!

Kaffe och datan

Kategori: Allmänt

Hola bloggen!
idag har varit en vanlig dag, men den började katastrofalt! jag försvov mig och allt bara kaosade, med kläder och smink och allt, och på den skiten så hade vi BAD i skolan! fy fan asså ..
Men efter skolan var det lungt, jag och Andreas gick hem till Merre och bakade sen kollade vi på OC, helt jävla underbar! Sen hamnade jag här, som vanligt med en stor kaffe och ett strålande humör! Om en halv timme så börjar träning, får se hur det går, för våran lilla "grusplan" som är gjord av sand, är helt dyngsur. Men det kan ju vara kul det med, särskilt när man är så barnsliga som vi i sköndal är! Men nu ska jag nog byta om och dra mig, en så jävla fin kväll nu. GUUD vad det ska bli mysigt med sommar!
VAMOS BABY!

mysigt ..

Kategori: Allmänt

Hola!
Idag var en chill dag, slutade tjugo i två och hade inte speciellt många och jobbiga lektioner. Mén dagen började ganska wierd, INGEN från sköndal var i skolan och vi började tro att det var nått som hade hänt, så vi ringde och terrade alla men ingen svarade, men till slut svarade michaela och jag hörde direkt att hon inte mådde toppen! (filåt Mics).
Efter skolan skulle jag hem till min farmor, och göra henna lite sällskap, och hon hade gjorde efterrätt till mig och det gjorde mig glad! Efter det var det dax för träning, våra tränare kan vara arga och förjävliga ibland, men dom är ganska trevliga när dom försöker!

Jaja, nu ska jag dra och måla mina naglar men jag lär nog skriva imorgon!
VAMOS!

FÄRDIG!

Kategori: Allmänt

Hola Bloggen!
nu är den äntligen klar, jag är inte så himla teknisk så jag fattade inte riktigt hur man gjorde. men eftersom att mina vänner är så bright kunde dom tala om för mig hur man gjorde!
 

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt